Volg ons

Werfbeveiliging


Ongewenste bezoekers in de spotlights én op beeld

Een onbeveiligde werf is een kwetsbare plaats. Als dieven met werfmateriaal aan de haal gaan, betekent dat niet alleen heel wat praktisch ongemak. De kans is ook groot dat je werf vertraging oploopt. Wil je gemakkelijk en efficiënt je werf beveiligen? Dan biedt de TowerEye Bewakingsmast jou de oplossing. Deze mobiele mast is een sterk staaltje innovatieve werfbeveiliging.

TowerEye bewakingsmast        Meldkamer        Werfopvolging        Timelapse        Detectie en Alarm

TowerEye bewakingsmast

Beveiligingscamera’s, verlichting en alarm in één

De TowerEye-bewakingsmast met licht is de ideale mobiele oplossing voor een efficiënte beveiliging van je event, werf, gebouw of omgeving. Deze bewakingsmast is uitgerust met één of meerdere beveiligingscamera’s, verlichting en alarm.

Probeert iemand in te breken? Dan treedt het alarm in werking en worden jij en/of de meldkamer daarvan op de hoogte gebracht. De TowerEye bewakingsmast met licht werkt heel ontradend. Bovendien betekent een tijdige detectie van een poging tot inbraak minder schade, waardoor je project geen onnodige vertraging oploopt.

Nog een voordeel? Werfopvolging wordt gemakkelijker, want de TowerEye-bewakingsmast is jouw paar ogen op de werf. Je hoeft dus geen uren meer in de file te staan om je werven van kortbij te volgen.


Meldkamer

Onmiddellijk melding, onmiddellijk actie

Wil je je werf optimaal en 24/7 beveiligen? Dan koppelen we de camera’s en detectoren van je werfbeveiligingssysteem aan een meldkamer.

Stelt je werfbeveiligingssysteem een onregelmatigheid vast? Dan krijgt de operator in de meldkamer daar onmiddellijk melding van en kan hij gepast actie ondernemen. Hij bekijkt de livebeelden, verwittigt de klant en de politie indien nodig.

Werfopvolging

De laatste status van je werf, waar je ook bent

Als projectmanager is het van uiterst belang om de status van de werf goed bij te houden. Geen tijd om op locatie te geraken? TowerEye maakt het je graag gemakkelijk. Wij slaan alle foto’s die je camera’s maken online op. Je kunt ze op elk moment via onze handige tool downloaden en bekijken. We voorzien een scherm op uw bureau met alle werven.


Timelapse

Een opmerkelijke sprong in de tijd

Timelapse is een techniek om bijvoorbeeld de weken- of maandenlange ontwikkeling van een project aanschouwelijk te maken in een film van één of twee minuten. Als specialist in camerabewaking is TowerEye ook je partner in timelapse.

We maken voor jou een afgewerkte film waarin we de urenlange opnames van onze camera’s verwerken tot een krachtige marketingtool waarmee je in enkele minuten op een dynamische manier je verhaal vertelt aan klanten, partners en stakeholders.

Bekijk hier onze Timelapse van bouw Lux

Bekijk hier onze Timelapse van nieuwbouw Benedenti Herentals

Detectie en Alarm

Intelligent detectiesysteem mét app

We kunnen je TowerEye Bewakingsmast uitrusten met een alarmsysteem en bewegingsdetectie. De vier detectoren negeren irrelevante objecten zoals dieren, maar schakelen onmiddellijk het luide alarmsysteem in bij elke poging tot inbraak of diefstal. Het geavanceerde systeem houdt rekening met parameters zoals grootte, snelheid en bewegingsritme om het alarm al dan niet te activeren.

Is er een alarm? Dan krijgen jij en/of de meldkamer onmiddellijk een waarschuwing. Met de handige app stuur je probleemloos het systeem aan.