Volg ons

Tomorrowland

TowerEye bouwt het volledige datanetwerk van Tomorrowland onsite en voorziet camera beveiliging. Het volledige netwerk van Tomorrowland op het festivalterrein werd opgebouwd door TowerEye.

Ontdek

The Qontinent

The Qontinent, het bekende hardstylefestival in het Provinciaal Domein Puyenbroeck doet al jarenlang beroep op TowerEye. Hier zorgden we voor het afgeschermde datanetwerk, de volledige setup voor de CP-Ops, Camerabewaking op het terrein en op de camping en productioneel Wi-Fi.

Ontdek

CORE Festival

CORE festival is een nieuw festival wat is ontstaan uit de samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter. De eerste editie van het festival werd gehouden in 2022 en was direct een echte hit. Het festival wordt gehouden in het Brusselse Ossegempark, met een groene omgeving en een prachtig uitzicht op het Atomium.

Ontdek

FIFA eGames

In opdracht van ASP Group Belgium voorziet TowerEye de FIFA eGames van netwerk en connectie naar de servers binnen europa.

Ontdek

WECANDANCE

TowerEye stond op WECANDANCE in voor de volledige uitrol van het volledige netwerk. De productie kon rekenen op performante Wi-Fi en een stabiel netwerk voor de Pers.

Ontdek

Crammerock

Op Crammerock rolt TowerEye het volledige datanetwerk uit. Hierbij maakten we gebruik van onder andere Fiber en point-to-point technieken.

Ontdek

Kamping Kitch

Ook op Kamping Kitsch rolde TowerEye het volledige datanetwerk uit. De productie kon rekenen op performante Wi-Fi, ook zorgde wij voor  de camerabewaking en bij horend controlesysteem.

Ontdek

Golazo

Al enkele jaren is Golazo een klant van TowerEye voor hun evenementen en sportwedstrijden. Zo vertrouwen ze op de kwaliteit van de TowerEye producten en kennis.

 Bekijk hier al onze events van Golazo 

Zangersheide

Zangersheide, Het Wereldkampioenschap voor jonge paarden te Lanaken doet al jarenlang beroep op TowerEye.

Ontdek

Easyfairs Events

TowerEye voorziet Carat+ van het grootste tijdelijk camerabewakings systeem.
Met meer dan 240 bewakingscamera's is dit uniek event een koploper op vlak van beveiliging.

Ontdek

Belgian Knockout

In 2018 nam PietersProductions, een evenementenbureau medeopgericht door Thomas Pieters, de organisatie van de Belgian Open op zich. Na een afwezigheid van 18 jaar brachten zij hiermee de Belgian Open terug op de kalender van de European Tour. De Belgian Open werd geherintroduceerd onder de naam Belgian Knockout.

Ontdek

Rudolph's Bar Duffel

TowerEye voorzag Rudolph's Bar in Duffel van een tijdelijke oplossing voor Bewaking en Wi-Fi op deze meer dan gezellige winterbar.

Ontdek