Volg ons

Netwerk

Tijdelijk Netwerk        Wi-Fi        Fiber        Firewall        Draadloze straalverbinding

Tijdelijk Netwerk

Stabiliteit, snelheid en veiligheid voorop!

TowerEye garandeert een stabiel, snel en veilig netwerk op jouw event. We zetten bedrade en draadloze netwerkinfrastructuren op die uitblinken in betrouwbaarheid. Om een optimale service te garanderen, werken we voor grote events altijd met glasvezel.

Je controleert gemakkelijk alle aspecten van je netwerk vanuit één centrale controlekamer. Als je dat wenst, kan je over een permanentie-engineer van TowerEye beschikken. Zo ben je zeker van een monitoring on site en onmiddellijke bijstand bij technische problemen.


TowerEye Wi-Fi voorziening

Naast camerabeveiliging voor gebouwen, werven en events is TowerEye gespecialiseerd in de installatie van naadloos weggewerkte wifinetwerken op events. Wij hebben de ervaring en expertise om de bezoekers van jouw event de beste surfervaring te bieden.

Een duidelijke analyse van de situatie en locatie, een goed gesprek over de verwachtingen en mogelijkheden, en een duidelijke inschatting van het aantal simultane gebruikers vormen de basis van onze aanpak. De beste garantie op een stabiel en veilig wifinetwerk voor jouw event.

Binnen en Buiten

Of je nu een happening buiten organiseert, of standhouders uitnodigt om deel te nemen aan een beurs in een mooie hal: TowerEye zorgt binnen en buiten voor de nodige wifinetwerken voor jouw event.

Het aantal WLAN’s hangt af van je wensen en behoeften en wordt in onderling overleg bepaald. Daarbij kan je rekenen op het professionele advies van onze experten. Elk netwerk dat we installeren, is veilig en kan met een paswoord uitgerust worden. Zo bied je je gasten, medewerkers, bezoekers of standhouders het best mogelijke netwerk aan.


Fiber

Als het praktisch mogelijk is, kiezen we bij de installatie van onze netwerken voor fiber (glasvezel). De reden? Met fiber kunnen we moeiteloos de grootste afstanden overbruggen. Bovendien biedt fiber een garantie op een snel en stabiel netwerk met veel bandbreedte.

De toepassingsmogelijkheden van fiber zijn ongeëvenaard. Je kan het onder meer gebruiken om videosignalen te verzenden en ontvangen, netwerksignalen te versturen, en verbindingen met telefoonmasten of internetlijnen te maken.

Als specialist in tijdelijke netwerken zet TowerEye voor jou in no time een fibernetwerk op dat perfect is aangepast aan de wensen en verwachtingen van je organisatie.


Firewall

Een goede beveiliging van het tijdelijke netwerk van je event of beurs is essentieel. Daarom installeert TowerEye een firewall die je netwerk beschermt tegen misbruik. Zo maken computervirussen, hackers, spam en spyware geen kans om je netwerk te infiltreren.

Met onze firewalls is het mogelijk om verschillende internetlijnen te combineren. Zo kan je eenvoudig meerdere lijnen bundelen en koppelen of gebruiken als failover. Het resultaat? De goede werking van je netwerk is altijd verzekerd.


Draadloze straalverbinding

In open ruimtes waar er geen obstakels staan tussen zenders en ontvangers, installeert TowerEye draadloze straalverbindingen voor internet en camerabeelden.

Zo’n straalverbinding is een digitale radioverbinding die elektromagnetische golven gebruikt om data te verzenden en ontvangen. Een draadloze straalverbinding is ideaal voor plaatsen waar praktische of logistieke beperkingen een bekabelde oplossing onmogelijk maken.