Volg ons

TowerEye Bewakingsmast

Beveiligingscamera’s, verlichting en alarm in één

De TowerEye-bewakingsmast met licht is de ideale mobiele oplossing voor een efficiënte beveiliging van je event, werf, gebouw of omgeving. Deze bewakingsmast is uitgerust met één of meerdere beveiligingscamera’s, verlichting en alarm.

Probeert iemand in te breken? Dan treedt het alarm in werking en worden jij en/of de meldkamer daarvan op de hoogte gebracht. De TowerEye bewakingsmast met licht werkt heel ontradend. Bovendien betekent een tijdige detectie van een poging tot inbraak minder schade, waardoor je project geen onnodige vertraging oploopt.

Nog een voordeel? Werfopvolging wordt gemakkelijker, want de TowerEye-bewakingsmast is jouw paar ogen op de werf. Je hoeft dus geen uren meer in de file te staan om je werven van kortbij te volgen.


Thermische Bewaking

Met onze Thermische Camera kan u de grenzen van uw gebied zorgeloos overlaten aan deze AI camera. De innovatieve oplossing merkt wanneer een persoon over de ingestelde grens gaat en zal hierbij het alarm of meldkamer triggeren.

Check hier onze Thermische Camera in actie!

4K-beveiligingscamera's

Innovatieve camera’s met ruime toepassingsmogelijkheden

4K-beveiligingscamera’s zijn jouw garantie op een haarscherpe beveiliging van je event, werf, gebouw of omgeving. Deze vaste beveiligingscamera’s blinken uit in beeldscherpte, duurzaamheid en kwaliteit. Je maakt er moeiteloos duidelijke detailshots of groothoekbeelden mee.

Deze innovatieve beveiligingscamera’s zijn uitgerust met een slimme infraroodled die een helder zicht verzekert, bij alle weersomstandigheden. Dankzij hun 4K-lens met 6x optische zoom, vandalismebestendigheid en antiregencoating zijn ze geschikt om binnen en buiten foto’s en beelden te maken.

360°-camera’s

Een volledige én klare kijk in alle omstandigheden

Wil je niets missen van wat er op je event of werf gebeurt? Wil je elke activiteit in en rond je gebouw of openbare ruimte op beeld hebben? Dan bieden onze hoogwaardige 360°-beveiligingscamera’s de oplossing voor jou.

Deze camera’s zijn uitgerust met PTZ, waardoor ze moeiteloos kunnen kantelen, draaien en zoomen. Dankzij hun innovatieve technologie hebben ze minder netwerkbandbreedte nodig, waardoor je langere opnames maakt met minder opslagruimte.

Onze 360°-beveiligingscamera’s nemen automatisch beelden op van topkwaliteit. Ze zijn uitgerust met een antiregencoating zodat ze ook bij regenweer of bij opspattend water optimale prestaties leveren.


Indoorcameras

Subtiel geïntegreerde beveiligingscamera’s voor binnen

Wil je een indoorevent beveiligen met hoogwaardige beveiligingscamera’s? Dan biedt TowerEye je naast innovatieve 360°-camera’s ook kleinere Full HD-camera’s aan. Perfect om standhouders, standen en balies te monitoren.

Deze beveiligingscamera’s zijn vandalismebestendig en kunnen subtiel in het plafond van je stand of tijdelijke locatie geïntegreerd worden. Alle indoorcamera’s van TowerEye zijn van topkwaliteit en bieden je een garantie op een haarscherpe beeldkwaliteit.