Ga naar inhoud

Toepassingen op werven

 

Door mobiele camerabeveiliging en het opzetten van een tijdelijk netwerk verhoogt TowerEye de veiligheid & communicatie mogelijkheden op je bouwwerf. De toepassingen zijn divers.

Controle – Verhoging van het veiligheidsgevoel

Om controle te verhogen zijn er verschillende mogelijkheden die TowerEye voor de werf kan voorzien.  Opname van beeldmateriaal over een langere periode, bewegingscontrole en perimetercontrole, al dan niet met bewegingssensoren en/of via beeld bewegingsdetectiesoftware behoren tot vaste mogelijkheden.  Triggering van alarmen kan gebeuren via SMS, mail of er kan zelf een meldkamer worden ingeschakeld.

Camera – Goede camera’s zien alles

TowerEye biedt een breed gamma van camera’s aan die varieren in inzoombereik, breed spectrum beelden, Infrarood, de mogelijkheid verlenen tot night vision, richtbaar en aanstuurbaar zijn.  Voor elke nood is er antwoord dat op een TowerEye kan worden gemonteerd.

Communicatie & Connectie – Eenvoudige toegang tot digitale media, ook vanop de werf!

3G/4G en WiFi zijn vandaag niet meer weg te denken standaarden.  Afhankelijk van de klantbehoeften kan de standaard TowerEye uitgebreid worden met volgende componenten:

WiFi antenne: het gebruik van WiFi is niet meer weg te denken op de werf…
de architect haalt zijn plannen remote op
de ploegbaas volgt zijn instructies op in het ERP systeem
de klant wil eens een kijkje kunnen nemen
Straalverbinding
Omdat mobiele datacommunicatie voor grote hoeveelheden nog duur is, raden we wel aan om een vaste werfaansluiting aan te vragen.  De project coördinatie kan volledig door TowerEye gebeuren.  Als het moederbedrijf zich in de nabije omgeving van de werf(enkele km’s) bevindt, kan er ook een rechtstreekse verbinding worden geïnstalleerd tussen beide locaties vanop de TowerEye.

Intelligentie – Combinaties van de verschillende media geven leuke mogelijkheden!

Het gebruik van remote gestuurde camera’s geven de mogelijkheid om virtuele toeren op de werf te laten uitvoeren.  Deze kunnen door eigen bewakingsagenten of door een meldkamer worden uitgevoerd.
Identificatie en toegangscontrole door gelaatsherkenning is geen science fiction meer en zo voldoe je aan de laatste wetgeving wat betreft identificatie van onderaannemers op de werven.   
Onze TowerEye’s lenen zich zonder problemen voor het opbergen van battery back-up systemen.
Een nice to have voor de eindklant is een filmpje met het verloop van het bouwtraject (Timelaps).  Een waardevolle herinnering aan een lange periode vol verwachting.

Nieuwste technologieën

Elk jaar investeert TowerEye in nieuwe apparatuur. We werken steevast met de meest moderne technologie en materialen.

Ontdek onze totaalaanpak op maat.

Contacteer ons vandaag nog voor meer info.

IP camerabeveiliging 24u op 24u

De IP camera’s van TowerEye bieden permanente camerabeveiliging op je bouwwerf, de klok rond. De mobiele cameramasten werken via een normaal lokaal computernetwerk of via wifi. De HD-camerabeelden zijn van zeer hoge kwaliteit. Klanten en veiligheidsdiensten kunnen de beelden via live streaming continu en in realtime raadplegen vanop afstand. Niet alleen via computer, maar ook via mobiele toestellen zoals tablet en smartphone. Waar je ook bent. Dat is niet enkel nuttig voor een adequate beveiliging. Werfopvolging vanop afstand bespaart je heel wat tijd.

Met een 30x optische zoom kunnen onze hoogtechnologische 360° camera’s een zeer groot terrein bewaken, tot in de kleinste uithoek. Hoe complex de locatie ook is. Dat maakt van de mobiele cameramasten van TowerEye het ultieme wapen tegen diefstal op bouwwerven. Ontdek onze camerabeveiliging op een afgelegen bouwwerf van DCA. Lees hoe we de bouwwerf rond de toonzaal van Mercedes in beeld hebben gebracht

Mobiel en verlicht

Een TowerEye is verstelbaar tot 8 meter hoog. De mobiele cameramast is op een snelle manier overal inzetbaar. Bovendien is hij verlicht. Grote krachtige lichten (1.800 W) bovenaan de cameramast beschijnen je hele werf en creëren een groter veiligheidsgevoel. Onze mobiele en verlichte oplossingen voor DCA. Lees meer over hoe we een werf van Mercedes hebben bewaakt. Ontdek hoe de haven van Antwerpen een bouwwerf vanop afstand kon bewaken.