Ga naar inhoud

Referenties

Project opvolging Groep Heylen

Groep Heylen uit Herentals is met de bouw gestart van een 50.000m² groot complex op de terreinen van Antwerp East Port in Grobbendonk naast het Albert Kanaal. Ons team is aangesteld om dit alles in goede banen te leiden. Concreet betekent dit TOWEREYE masten en Timelaps camera’s. In een later stadium worden de beelden verwerkt tot een timelapsfilm voor onze klant Groep Heylen.

 

 

 

 

 

Beton Werven Carl Van Rooy

Deze op maat gemaakt TowerEye masten vertrekken vandaag naar de gespecialiseerde beton werven van Carl Van Rooy in Weelde.
Onze TowerEyes zullen worden ingezet als veiligheidsoplossing op de werf en zorgen voor ondersteuning van de project managers om werfopvolging te doen. 
Een prachtige timelaps video maakt het project compleet om achteraf de opbouw van de site weer te geven.
Lees meer

Tiense Suikerraffinaderij

Tiense Suikerraffinaderij breidt uit. Bij dit bouw project worden ook TimeLapse Camera's van TowerEye geïnstalleerd om het project in beeld te brengen en op te volgen. Dankzij de expertise en ervaring van het team van TowerEye is de opname mogelijk die een totale tijdspanne van 8 maanden omvat.

Mobiele Camerabeveiliging & Time Lapse EANDIS

Tijdens grotere bouwprojecten van Eandis is er nood aan project opvolging en intelligente camera bewaking. Hierbij doet eandis beroep op TowerEye. Voor de project opvolging wordt er een timelapse opgezet om de beelden te capteren van hun projecten.

 

Mobiele Intelligente Camerabeveiliging voor de haven van Antwerpen

Om de veiligheid te garanderen, plaatste TowerEye een mobiele cameramast met 3G-verbinding op een bouwwerf van de haven van Antwerpen. Dat gaf projectleiders de kans om de werf continu en vanop afstand te bewaken en de camerabeelden live te bekijken via internet.