Ga naar inhoud

Event Stories

CD&V Nieuwe Wij Congres

Twitter, Facebook, Linked in, ... sociale media zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de politiek. CD&V wilt dan ook op hun nieuwe wij congres (vossemeren) de toegang tot deze media optimaal beschikbaar stellen. Door de tijdelijke netwerkconnectiveiteit kon ook vlot de openings speech live mee gevolgt worden via een live stream. 


BWC Pro First Event Wifi

Towereye verzorgt een stabiel Wifi netwerk voor het BWC tornooi 2016. Hierbij wordt er publieke WiFi aangeboden aan de internationale deelnemers om ten allen tijden het spel verloop van het tornooi in beeld te brengen.


Groezrock neemt extra veiligheidsmaatregelen voor publiek

Met Groezrock opent het jaarlijkse festivalseizoen. Op het hardcore- en punkfeestje werd het aantal camera's verdubbeld en zijn de controles aan de ingangspoort verstrengd. De grote zomerfestivals kondigden vorige week ook aan dat ze extra veiligheidsmaatregelen zullen nemen. Het hele beveiligingsnetwerk is voorzien en beheerd door TowerEye.

Ontdek wat TowerEye kan: http://www.towereye.be/events

Spartacus Run - Boom !

De Spartacus Run viert dit jaar een jubileum, want de wedstrijd is toe aan zijn vijfde editie. De obstacle run in Boom vindt plaats op 30 april en 1 mei en is ook de opener van de KBC Spartacus Series, die uit zes events bestaat.
TowerEye voorziet het tijdelijk netwerk van de Spartacus Run. Hierdoor kan het event  met +/-14 000 sporters gedurende heel het weekend vlot draaien.

Ontdek onze netwerk oplossingen vandaag nog: http://www.towereye.be/eventsTijdelijke WiFi Netwerk Made In Kempen Live !

Een kleine 400 ondernemers en kaderleden namen deel aan Made in Kempen Live bij CAC Mercedes-Benz in Turnhout. De organisatie wou en kreeg zoals ze in de kempen zeggen ‘een specialleke’. 400 ondernemers betekent vandaag de dag ook minstens 400 smartphones in een maar al te goede geïsoleerde betonnen constructie van toonzaal. Hier is het onmogelijk om internet connectie te krijgen via de provider met de smartphone. Dus heel de dag geen mailverkeer, agendasynchronisatie, WhatsApp, LinkedIn, Twitter, Facebook,… Daar komt TowerEye met een unieke oplossing. Iedere gast kreeg een persoonlijke code op hun uitnodiging. Hiermee konden ze inloggen op een tijdelijk en veilig WiFi netwerk. Dit allemaal opgezet door TowerEye.

TowerEye voorziet Netwerk op Genk on stage

Genk on stage is een openluchtfestival in de binnenstad van de Belgische stad Genk. Om de bezoeker nog een extra service aan te bieden was er gratis wifi tijdens het evenement. De organisatoren doen hiervoor beroep op TowerEye. Het tijdelijke beveiligd netwerk werkt voor een deel op bestaande netwerk infrastructuur. Dankzij een gebalanceerd netwerk werd er een tijdelijke Hotspot setup uitgerold op verschillende podia.

TowerEye voorziet Netwerk voor EK korfbal

De organisatoren van het EK korfbal konden geen livestream tot stand brengen op de bestaande netwerk infrastructuur. De internetprovider van de sporthal aanvankelijk verklaarde dat mits upgrade van de lijn dit wel ging lukken bleek dit uiteindelijk dan toch niet tijdig klaar te geraken. Dankzij de inzet van TowerEye in samenwerking met Telenet werd er een spoedoplossing uit de hoed getoverd.

Netwerk voor Dimitri Vegas & Like Mike in Sportpaleis

Nadat de dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike vorig jaar in geen tijd twee Sportpaleizen uitverkochten met hun 'Bringing Home The Madness' show, is het duo klaar om met die formule de wereld te veroveren. De residents van Tomorrowland kondigen hun gloednieuwe 'Bringing The World The Madness" wereldtournee aan, die op vrijdag 19 en zaterdag 20 december 2014 wordt afgetrapt in Antwerpen.

De show wordt gebroadcast via een live youtube stream op het internet. Zo kan heel de wereld de performances van de broers volgen. Dankzij het tijdelijk netwerk opgezet door TowerEye.
 

Groezrock

Voor Groezrock, één van de grootste punkrockfestivals in Europa, heeft TowerEye, samen met moederbedrijf DNCS, het volledige tijdelijk lokale netwerk opgezet. Zowel vast internet als wifi, telefonie en camerabeveiliging. Niet alleen was het voor de verschillende standen mogelijk om gebruik te maken van het internet. Ook duizenden festivalgangers konden via wifi draadloos surfen.

Veiligheidsdiensten besturen camera’s op mobiele masten

Voor de interne telefonie tussen de verschillende standen en het controlecenter realiseerde TowerEye Voice over IP. Voor veiligheidsdiensten was het een meerwaarde om onder meer de camera’s bovenop de mobiele TowerEye masten te besturen.

TomorrowWorld

TowerEye bouwt het complete data netwerk en camera bewaking systeem in the USA! Een Fiber Backbone rondom het hele terrein (8km) , talloze draadloze verbindingen. Wifi toegang voor alle partners op het terrein.  Het was een succes.


 

JBC Modeshow

Voor de modeshow van kledingketen JBC zette TowerEye een tijdelijk wireless netwerk op voor een Twitterwall. Dat maakt van TowerEye ook een partner bij uitstek voor Twitter events of professionele events die draaien rond sociale media.

CD&V Innestocongres

Twitter, Facebook, Linked in, ... sociale media zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de politiek. CD&V wilde dan ook op hun innestocongres (vossemeren) de toegang tot deze media optimaal beschikbaar stellen. De bedoeling was de sporthal volledig te voorzien van WIFI voor alle aanwezigen. Alleen slechts één probleem: de internetconnectie bevond zich aan de inkom van het recreatiepark, een 500 meter verder, met een grote vijver er tussenin

DNCS connecteerde de inkom en de sporthal met elkaar door middel van "Wireless Bridgen", dit zijn gerichte antennes die internet data kunnen transporteren. Ook de tijdelijke wireless toegangspunten werden door DNCS geplaatst en centraal beheerd samen met de internet toegang. Op deze manier konden we de trafiek per gebruiker limiteren en een constante internet verbinding garanderen. Het was een succes !
Bedankt Technische Crew van Vossemeren voor jullie vlotte samenwerking !
Bedankt CD&V voor het vertrouwen !

 


TomorrowLand

TowerEye bouwt het volledige datanetwerk van Tomorrowland onsite en voorziet camera beveiliging.

Van Fiber-Backbone tot switching tot Wifi dekking... Het volledige netwerk van Tomorrowland op het festivalterrein werd opgebouwd door onze mensen. In totaal werd bijna 10 km fiber gebruikt, 20 km UTP kabel, 15 Wireless Bridges, een 75 tal Access Points en  30  PTZ 360° dome camera's. Alle apparatuur en bekabeling werd met succes geïnstalleerd en geconfigureerd. Alles was operationeel op het gewenste tijdstip. Op naar een volgende geslaagde editie van Tomorrowland!